Spread the love

Ik krijg veel vragen van mijn vrienden die hun twee / drie jaar oude sterrenstelsels en iPhones willen upgraden. Ze vissen meestal op aanbevelingen voor een telefoonabonnement. Ik vertel ze altijd om de nieuwste Galaxy of de nieuwste iPhone te kopen, afhankelijk van de telefoon die ze op dit moment hebben. Ik krijg net zo vaak oogcontact met een sarcastische opmerking die meestal draait om het budget. Dat is wanneer ik gewoonlijk iets anders suggereer, en deze keer is het de OnePlus 6T. Zelfs dan krijg ik de vraag terug: Kan ik beter een los toestel kopen of een abonnement nemen.

Je Hebt Tegenwoordig Zo Veel Galaxy Telefoons, Misschien moet Je Eens Oneplus Proberen

Lang verhaal kort, ja! En om de vraag in de kop van dit artikel te beantwoorden: de OnePlus 6T is voor iedereen. Het is voor iedereen die een vlaggenschip-telefoon wil hebben, zonder de vlaggenschipprijs te willen betalen. Ik heb het altijd gezegd: als je een iPhone XS Max kunt betalen, maar alle middelen, ga ervoor! Als je een Galaxy S9 of Note9 kunt betalen, sla jezelf dan knock-out! Maar je kunt je cake niet hebben en opeten. Je kunt niet dromen van een telefoon die je je niet kunt veroorloven. Als jij dat bent, is het tijd om na te denken over een telefoon die je je kunt veroorloven, en die in alle opzichten echt gelijk is aan een vlaggenschip uit 2018.

OnePlus 6T Is Qua Prijs Niet Veel Verschillender Ten Opzichte Van Andere Smartphones

We hebben de prijs van de OnePlus 6T onlangs vergeleken met andere vlaggenschip smartphones die dit jaar op de markt verkrijgbaar zijn. Daar gaan we niet meer op in, maar je kunt het hier bekijken. Wat OnePlus doet (wat OnePlus vanaf het begin besloot te doen) is om de markt te verstoren door gelijkwaardige of betere specificaties aan te bieden voor een fractie van de prijs. Je hebt dezelfde processor, 6-, 8- of zelfs 10 GB RAM-geheugen, 128- en 256GB opslagversies, een camera die tegen andere fotografen kan staan, en een snel laadsysteem dat zijn waarde heeft bewezen de moeite waard in de loop der jaren, en wordt beter en beter met elke generatie.

De vangst? Er is geen vangst! In plaats van bijna $ 1.000 te betalen voor een ander merk, betaalt u $ 699 voor het duurste model en $ 549 voor het basismodel, dat op zich als vlaggenschip wordt beschouwd, zowel op papier als in werkelijkheid.

OnePlus 6T Is Dit Jaar Weer Een Stuk Beter Geworden

Dus, voor wie is de OnePlus 6T bedoeld? Het is voor drie soorten mensen: 1. de OnePlus-fan. Dat is nogal vanzelfsprekend. 2. voor mensen met een lager budget die nog steeds op zoek zijn naar een vlaggenschip-telefoon die toekomstbestendig is. 3. voor de slimme koper, voor wie het niet om het merk gaat, gaat het om de waarde van de investering en wat u terugkrijgt.


Spread the love